Healingbehandling i Vamdrup

Hos Taina v/Taina Honnens

Min healingbehandling i Vamdrup handler om energitilførsel

Energi er en del af vores univers. Det flyder i- og omkring os alle. Nogle gange kan det være nødvendigt at få ”tilført” mere livsenergi og kraft, af forskellige årsager, så kroppen begynder at arbejde og hjælpe sig selv. Behandlingsforløb kan for eksempel være efter en lang og svær fødsel, efter komplikationer ifm. fødslen eller længere sygdomsforløb som kræft, senfølger efter CORONA og blodpropper heraf lammelser og meget mere.

​Hos Taina har vi en samtale først, hvor Du bestemmer hvad Du har lyst til at fortælle mig, derefter

sætter du godt tilrette i stolen eller ligger dig på briksen, det bestemmer Du.

Du beholder dit tøj på dog overtøjet og fodtøjet af. Du får et tæppe på, derefter arbejder jeg. Nogle gange ligger jeg fysisk min hånd på Din krop andre gange gør jeg ikke.

​Jeg taler sjældent når jeg arbejder, da mine hænder giver mange informationer som jeg arbejder ud fra, de viser Dine blokeringer som jeg skånsomt løsner op.

– Uro, søvn problemer.
– Urolige børn.
– Stress, angst, deprimeret.
– Hovedpine, spændinger.
– Astma, kol lunger.
– Efter operationer, brud.
– Og meget andet.​

Som mange andre har mit liv være en udfordring i perioder, hvor jeg begyndte at få healing. Langsomt mærkede jeg en fantastisk forandring på kroppen, men også psykisk, hvor min bevidsthed begyndte at ændre mine tanker.

En fantastisk oplevelse når viljen til positiv forandring bliver en bevidst tanke i hverdagen.​​

Nu glæder jeg mig over at kunne hjælpe andre
med livsenergi og kraft, for ”vi fortjener alle at have det godt”!

En behandling foregår ved at vi taler sammen,
derefter sidder eller ligger du med tøjet på, meget behageligt og blidt.

Behandlingen har god effekt på både børn og voksne.

Jeg er certificeret medlem af United Spiritual Healers.

Læs mere på deres hjemmeside:
UnitedSpiritualHealers.org.uk

Behandlingen er blid dog kan der komme ubehag op til 3 døgn efter, da der er en udrensning der er sat i gang. Ubehaget er sjældent mere end meget MILDE influenza symptomer, derfor er det vigtigt at drikke godt med VAND.

Det er ikke alt JEG kan hjælpe med, men så finder jeg ud af hvor Du skal hen og hvad Du skal sige til lægen for at blive forstået og sendt til den rigtige behandling!

Lyder det som noget for Dig, kontakter Du mig på mail eller sms, så ringer jeg Dig op og vi aftaler en behandlingstid til Dig.

Jeg ser frem til at høre fra Dig.​

Udtalelser

Jeg har været til healing hos Taina flere gange. Første gang havde jeg travlt med at føle og mærke efter, hvad det var Taina gjorde og havde ikke ro til bare at være der. Taina anbefalede heldigvis at jeg skulle komme igen 14 dage senere til en gentagende behandling. Det gjorde jeg. Denne gang og mange efterfølgende gange har min oplevelse af healing været en oplevelse af total ro, indre som ydre. Det er afstressende, jeg får opmærksomheden rettet på mig selv og mine indre tilstande, får øje på hvad min krop fortæller mig og hvad jeg skal lytte lidt ekstra til.

På det fysiske plan har Taina behandlet mine fysiske skader, som en overbelastet arm, en forstuvet fod, et ustabilt knæ m.m. Jeg har mærket en effekt på disse behandlinger, specielt efter nogle dage, har jeg mærket markante fremskridt. Nogle skader er jeg kommet med til flere behandlinger og har hver gang mærket fremskridt.

Til behandlingerne får jeg en oplevelse af, at blive passet på og få omsorg til mig, både på det fysiske og psykiske plan. Jeg tænker at det må minde om den følelse det lille barn kan få, når det er mæt og tilpas, bliver svøbt i en blød vamset dyne, lagt i en barnevogn og bliver trillet en tur i barnevognen, mens den omsorgsfulde voksne sender et kærligt blik ned i barnevognen. Følelsen af at blive omsluttet og passet på.

– Maja

Læs hele anmeldelsen

Tak for dine magiske hænder, dit rolige sind og din store indsigt på livet. Det er altid en fornøjelse at komme hos dig.
Taina har en gave med en udvidet indsigt i krop og sjæl, som kun få kan brilliere sig med.

Efter et voldsomt fald med slag mod hovedet, som gav smerter i nakken og baghoved, kom jeg i kyndig behandling mellem Tainas magiske fingre. Tainas hænder varmede som en anden varmepude. Det var yderst behageligt. Kroppen tog godt imod og slappede helt af. Efterfølgende var jeg træt, og tung i hovedet, men fri for smerterne i både nakke og baghoved – jeg kommer jævnligt hos Taina og min absolutte oplevelse er at efter en behandling hos Taina har man en rolig og afbalanceret fornemmelse i kroppen. Det gør uden tvivl noget godt for mig.

Jeg har af flere omgange også fået hjælp af Taina med homøopatiske dråber, hvor Taina med hendes store kendskab og viden indenfor homøopati med pendul spørger kroppen hvad den har brug for.

Jeg kan varmt anbefale Taina.

Kh Anette

Læs hele anmeldelsen
Har du spørgsmål til min healingbehandling i Vamdrup?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen finder vi ud af, hvad dine behov er, og hvad dine mål er med behandlingen.