Healing i Vamdrup

Jeg tilbyder healing i Vamdrup med udgangspunkt i dine behov. Her på siden kan du læse meget mere om healing og mine behandlingsmetoder. Har du spørgsmål til nedenstående, hører jeg gerne fra dig.

Afstand er ingen hindring! Jeg har mulighed for at hjælpe med healing, spirituel rådgivning og afdøde kontakt på afstand. Om det er indland eller udland, gør ingen forskel. Det kan foregå over Messenger - det har en lige så god effekt. Kontakt mig gerne og hør mere.

Få healing i Vamdrup

Viljen til forandring

Healing kan være en fantastisk oplevelse, når viljen til positiv forandring bliver en bevidst tanke i hverdagen.​​ Du kan ændre dine tanker.

Alle fortjener at have det godt

Healing har det formål, at det skal løsne dig op, så du kan få det bedre, uanset hvilken problematik du oplever, der fylder hos dig.

United Spiritual Healers

Jeg er certificeret medlem af United Spiritual Healers. Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse mere på hjemmesiden i linket i overskriften.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen finder vi ud af, hvad dine behov er, og hvad dine mål er med behandlingen.

Healing er energitilførsel

Energi er en del af vores univers. Det flyder i- og omkring os alle. Nogle gange kan det være nødvendigt at få ”tilført” mere livsenergi og kraft, af forskellige årsager, så kroppen begynder at arbejde og hjælpe sig selv. 

Priser på healing

Er du nysgerrig på, hvad healing koster? Du kan læse meget mere om mine behandlinger inde på siden og dertil priserne. Er du i tvivl om dine behov, og hvad der er det rigtige for dig, vil jeg meget gerne vejlede dig. 

Produkter

Her ses produkter, som jeg arbejder med i forbindelse med healingbehandling. Det kan være en fantastisk kombination, alt efter hvilke symptomer du, som klient, kommer med.

​ 

Åbningstider

Jeg er fleksibel, så har du et specifikt tidspunkt i tankerne, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen drøfter vi mulighederne og finder en tid til dig. 

Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket

Professionel healing
Stor erfaring og ekspertise

Min erfaring og ekspertise som professionel healer, samt min certificering som medlem af United Spiritual Healers, sikrer dig en kvalitetsbehandling, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Jeg har også gennemført en 2-årig uddannelse inden for healing, hvilket giver mig et solidt grundlag og dybere forståelse for healingens principper.

 

Få fjernet blokeringer via chakra healing

Chakra healing er en kraftfuld metode til at fjerne blokeringer og genskabe indre balance. Ved at arbejde med de syv energicentre i kroppen, også kendt som chakraer, kan jeg hjælpe dig med at frigøre og harmonisere den vitale energi i dit system.

Gennem en kombination af energiarbejde, meditation og visualisering vil jeg guide dig til at genoprette og styrke dine chakraer. Dette vil hjælpe med at løsne eventuelle blokeringer, der forhindrer dig i at opleve optimal fysisk, følelsesmæssig og åndelig sundhed.

Når dine chakraer er i balance, vil du opleve en øget følelse af indre ro, klarhed og harmoni. Du vil være i stand til bedre at håndtere stress, finde dybere mening i dit liv og opnå større selvkærlighed og selvaccept.

Oplev den kraftfulde effekt af fjern healing

Fjernhealing er en enestående og effektiv form for healing, der giver dig mulighed for at modtage behandling og lindring uden at skulle forlade dit eget hjem. Det er ideelt for dig, der ønsker at opleve de gavnlige virkninger af healing, men har begrænsninger i forhold til tid eller fysisk tilgængelighed.

Gennem fjernhealing kan jeg oprette forbindelse til din energi og kanalere helbredende energi til dig uanset hvor du befinder dig. Denne fjernforbindelse er lige så kraftfuld som en personlig session og kan give dig det samme niveau af lindring, forvandling og velvære.

Fjernhealing er også ideel, hvis du ønsker at bevare privatlivets fred og komfort. Du kan nyde behandlingen i dit eget hjem, uden at skulle bekymre dig om at åbne op for en fremmed eller være omgivet af en ukendt atmosfære.

Jeg sætter en ære i at levere den højeste kvalitet af fjernhealing og vil sørge for, at du føler dig tryg og guidet gennem hele processen. Uanset om du har fysiske, følelsesmæssige eller spirituelle udfordringer, er fjernhealing en effektiv måde at få den nødvendige støtte og heling på.

Afdøde kontakt på afstand

Vil du gerne opleve en dyb forbindelse til dine kære, der er gået bort? Med min ekspertise inden for fjernhealing og afdøde kontakt, kan jeg hjælpe dig med at åbne døren til den spirituelle verden og opnå indre ro og vejledning fra dine elskede afdøde.

Gennem mine evner til at oprette forbindelse til energierne omkring os, kan jeg skabe en bro mellem denne verden og den åndelige verden. Dit tab behøver ikke længere at være en hindring for at få kontakt med dine afdøde, da jeg kan formidle beskeder og budskaber mellem jer.

Afdøde kontakt på afstand er en enestående mulighed for dig, der ønsker at modtage heling og vejledning fra dine elskede afdøde, uanset hvor du befinder dig. Du kan opleve en dyb følelse af trøst, fred og forståelse, når du får kontakt til dem, der stadig er med dig i ånden.

Skal du have en healing session?

Kontakt mig i dag for at få en healing session, hvor jeg via chakra- og fjernhealing kan give indre ro og vejledning. Jeg er klar til at hjælpe dig med at skabe forbindelse til den spirituelle verden. Book din session nu på tlf. 28 25 56 38 eller mail hostaina7654321@gmail.com

Du er også velkommen til at kontakte mig via kontakt link nedenfor.