Frisør i Vamdrup

Har du behov for en dygtig lokal frisør i Vamdrup til gode priser, er jeg et godt bud.

Lokal frisør i Vamdrup til en god pris

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en stund, hvor det handler om dit hår og hvilke forventninger, du har til din kommende frisure. Det gælder uanset, om det drejer sig om de nyeste tendenser inden for hårmode, lidt nyt farve eller måske noget bevægelse i håret.

Der er altid tid til en indledende samtale, hvis du har spørgsmål til en specifik behandling eller ønsker gode råd og vejledning til dit hår. jeg ser frem til at høre fra dig.

Jeg er beliggende i Vamdrup. Min erfaring og ekspertise inden for frisørbehandlinger sikrer dig flotte resultater af den bedste kvalitet. Jeg værner om kundeservice, og jeg går meget op i, at mine kunder skal have den bedste oplevelse hos mig. 

Naturlighed

Hos mig er det dit hår, der er i fokus. Jeg arbejder altid med håret, så det bliver naturligt smukt og naturligvis efter dine ønsker og behov.

Produkter

Jeg bruger en bred vifte af gode hårprodukter, som plejer og behandler dit hårgodt og skånsomt. Det handler om god behandling.

Placeret i Vamdrup

Jeg udfører frisørbehandlinger lokalt i Vamdrup. Her har jeg min klinik. Jeg tilbyder desuden healing, som du også kan læse mere om.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen finder vi ud af, hvad dine behov er, og hvad dine mål er med behandlingen. 

Behandlinger og priser

Vil du se mine behandlinger og dertil priser, kan du klikke dig videre i linket nedenfor. Jeg behandler hår med naturlige og skånsomme metoder. Dit hår er i centrum, og dine ønsker og behov er altid i fokus hos mig.

Galleri

Hvis du vil se billeder af mit udførte arbejde inden for hårbheandlinger, kan du klikke dig videre i linket nedenfor. Jeg har samlet et udpluk af nogle hårbehandlinger. Lad dig inspirere til din næste hårbehandling.

Åbningstider

Jeg er fleksibel, så har du et specifikt tidspunkt i tankerne, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen drøfter vi mulighederne og finder en tid til dig. 

Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket