Healing i Vamdrup

Jeg tilbyder healing i Vamdrup med udgangspunkt i dine behov. Her på siden kan du læse meget mere om healing og mine behandlingsmetoder. Har du spørgsmål til nedenstående, hører jeg gerne fra dig.

Afstand er ingen hindring! Jeg har mulighed for at hjælpe med healing, spirituel rådgivning og afdøde kontakt på afstand. Om det er indland eller udland, gør ingen forskel. Det kan foregå over Messenger - det har en lige så god effekt. Kontakt mig gerne og hør mere.

Få healing i Vamdrup

Viljen til forandring

Healing kan være en fantastisk oplevelse, når viljen til positiv forandring bliver en bevidst tanke i hverdagen.​​ Du kan ændre dine tanker.

Alle fortjener at have det godt

Healing har det formål, at det skal løsne dig op, så du kan få det bedre, uanset hvilken problematik du oplever, der fylder hos dig.

United Spiritual Healers

Jeg er certificeret medlem af United Spiritual Healers. Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse mere på hjemmesiden i linket i overskriften.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen finder vi ud af, hvad dine behov er, og hvad dine mål er med behandlingen.

Healing er energitilførsel

Energi er en del af vores univers. Det flyder i- og omkring os alle. Nogle gange kan det være nødvendigt at få ”tilført” mere livsenergi og kraft, af forskellige årsager, så kroppen begynder at arbejde og hjælpe sig selv. 

Priser på healing

Er du nysgerrig på, hvad healing koster? Du kan læse meget mere om mine behandlinger inde på siden og dertil priserne. Er du i tvivl om dine behov, og hvad der er det rigtige for dig, vil jeg meget gerne vejlede dig. 

Produkter

Her ses produkter, som jeg arbejder med i forbindelse med healingbehandling. Det kan være en fantastisk kombination, alt efter hvilke symptomer du, som klient, kommer med.

​ 

Åbningstider

Jeg er fleksibel, så har du et specifikt tidspunkt i tankerne, er du velkommen til at kontakte mig. Sammen drøfter vi mulighederne og finder en tid til dig. 

Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 20:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket